08 вересня 2020 р. о 14.00 год
в аудиторії Б-327


відбудеться
Круглий стіл “УКРАЇНСЬКЕ ЗЕРНО: ЯКІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

Програма:

  1. Знайомство з учасниками круглого стола
  2. Вступне слово Декана факультету Технології зерна і зернового бізнесу к.т.н., доц. Соц С.М.
  3. Слово завідувачам кафедр:

-Технології зберігання зерна д.т.н., проф. Станкевич Г.М.
– Управління бізнесом д.е.н., проф. Басюркіна Н.Й.

  1. Доповідь «Особливості врожаю 2020: пшениця, ячмінь, ріпак»
    Департамент агропромислового комплексу,
    менеджер за технічних та претензійним питань Компанія СЖС
    Олег Онищенко.
  1. Доповідь «Особливості та перспективи ринка зерна України»
    к.т.н., доцент кафедри Технології зберігання зерна,
    науковий керівник науково-дослідної лабораторії
    “Оцінки якості зерна та хлібопродуктів
    Алла Василівна Борта

*Для дотриманням карантинних вимог участь у круглому столі тільки за попередньою регістрацією.

Організатори: Факультет Технології зерна і зернового бізнесу
Кафедра Технології зберігання зерна
Кафедра Управління бізнесом