Станкевич Г.М., Бабков А.В. Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці: Монографія. / Г.М. Станкевич, А.В. Бабков. – Херсон: Видавець Гринь Д.С., 2015. – 268 с.
ISBN 978-966-930-051-5

Книга опублікована на: українській мові.

Короткий зміст:

Наведено характеристику озону, озоно-повітряних сумішей і способів їх отримання. Розглянуто вплив озоно-повітряних сумішей на санітарно-гігієнічний стан, безпеку зернових мас і біохімічні властивості зерна пшениці. Описано розроблені технологічні режими і озоногенеруюче обладнання для поліпшення санітарно-гігієнічного стану зернових мас при зберіганні, для детоксикації та поліпшення якості зерна пшениці, забрудненого метаболітами пліснявих грибів і пошкодженого клопом-черепашкою, для підвищення харчової цінності зерна пшениці і хлібопекарських властивостей виробленого з нього борошна.

Для фахівців в області післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна»

Дану книгу:

— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.

— в електронному вигляді, можна завантажити тут. (формат: pdf; об‘єм інформації: 14,1 Mb)