Одесская национальная академия пищевых технологий
ул. Канатная, 112, г. Одесса, Украина, 65039
ул. Дворянская, 1/3, г. Одесса, Украина, 65082
Приемная ректора: +38 (048) 725-32-84
e-mail: postmaster@onaft.edu.ua
Приемная комиссия: +38 (048) 712-40-88;
(048) 722-80-99; (048) 718-97-09
e-mail: abiturient@onaft.edu.ua

Кафедра Технологии хранения зерна
ул. Канатная, 112, г. Одесса, Украина, 65039
Кабинеты:
Д-202 — +38 (048) 712-42-96, внутренний: 15-96;
Б-203 — +38 (048) 712-42-96, внутренний: 12-81;
Б-213 — +38 (048) 712-41-58, внутренний: 11-58.
e-mail: grain_storage_technology@ukr.net

Кафедра

Технології зберігання зерна

Одеська
Національна
Академія
Харчових
Технологій

«Каждый великий успех науки имеет своим
истоком великую дерзость воображения.»

Джон Дьюи

«Люди, подобно пулям, чем лучше
обработаны, тем дальше летят.»

Жан Поль

Кафедра

Технологии хранения зерна

Одесская
Национальная
Академия
Пищевых
Технологий

«Есть лишь один бог — знание,
и лишь один порок — невежество.»

Сократ

«Главное в этом мире не то, где мы стоим,
а то, в каком направлении движемся.»

Оливер Уэнделл Холмс

Department of

Grain storage technology

Odessa
National
Academy
of Food
Technologies

«Знание бывает двух видов.
Мы либо знаем предмет сами,
либо знаем, где можно найти
о нем сведения.»

Сэмюэл Джонсон

«Гениальные идеи приходят тем,
кто заслужил их упорным трудом.»

В.И. Вернадский

Навчальна література

Навчальна література написана співробітниками кафедри Технології зберіганні зерна в різні періоди часу, у тому числі, і в співавторстві з іншими фахівцями.

Технологія зберігання та сушіння зерна: Кількісно-якісний облік зерна

Яковенко А.І., Борта А.В. Технологія зберігання та сушіння зерна: Кількісно-якісний облік зерна: Навчальний посібник – Одеса: 2016. – 174 с. ISBN 978-617-637-103-8

Книга опублікована на: українській мові.

Короткий зміст:

Наведено теоретичні основи, порядок проведення та оформлення документації по кількісноякісному обліку зерна. Описи ведення обліку зерна на всіх етапах обробки від приймання до відпустки.

Для студентів закладів вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології». Може бути корисним для магістрів, аспірантів і працівників промисловості, що займаються післязбиральною обробкою, зберіганням і переробкою зерна.

Дану книгу:

— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.

Зберігання зерна: Лабораторні роботи

Яковенко А.І., Борта А.В. Зберігання зерна: Лабораторні роботи: Навчальний посібник / за ред. проф. Станкевича Г.М. – Одеса: 2015. – 95 с. ISBN 978-617-637-088-8

Книга опублікована на: українській мові.

Короткий зміст:

Представлені теоретичні основи, експериментальна база і методики проведення лабораторних робіт по визначенню фізичних і фізіологічних показників якості зернових мас при зберіганні, визначенні зараженості зерна шкідниками хлібних запасів, а також заходи боротьби з ними, порядок проведення та оформлення документації по кількісно-якісному обліку зерна. Описи експериментальних установок і методик виконання лабораторних робіт враховують специфіку майбутньої професії студентів.

Для студентів закладів вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології». Може бути корисним для магістрів, аспірантів і працівників промисловості, що займаються післязбиральною обробкою, зберіганням і переробкою зерна.

Дану книгу:

— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.

Інформаційні ресурси

Политематические

Сельскохозяйственные

Химические

Розкажи про Нас своїм друзям!
Обери свою мережу: