Наукова література
Наукова література написана співробітниками кафедри Технології зберіганні зерна в різні періоди часу, у тому числі, і в співавторстві з іншими фахівцями.
Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці
Станкевич Г.М., Бабков А.В. Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці: Монографія. / Г.М. Станкевич, А.В. Бабков. – Херсон: Видавець Гринь Д.С., 2015. – 268 с.
ISBN 978-966-930-051-5
Книга опублікована на: українській мові.
Короткий зміст:
Наведено характеристику озону, озоно-повітряних сумішей і способів їх отримання. Розглянуто вплив озоно-повітряних сумішей на санітарно-гігієнічний стан, безпеку зернових мас і біохімічні властивості зерна пшениці. Описано розроблені технологічні режими і озоногенеруюче обладнання для поліпшення санітарно-гігієнічного стану зернових мас при зберіганні, для детоксикації та поліпшення якості зерна пшениці, забрудненого метаболітами пліснявих грибів і пошкодженого клопом-черепашкою, для підвищення харчової цінності зерна пшениці і хлібопекарських властивостей виробленого з нього борошна.
Для фахівців в області післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна»
Дану книгу:
— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.
— в електронному вигляді, можна завантажити тут. (формат: pdf; об‘єм інформації: 14,1 Mb)
Післязбиральна обробка та зберігання насіння гірчиці
Станкевич Г.М. та ін. Післязбиральна обробка та зберігання насіння гірчиці: Монографія. / Г.М. Станкевич, Л.К. Овсянникова, В.О. Черній. — Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2015. — 134 с. ISBN 978-617-7215-39-3.
Книга опублікована на: українській мові.
Короткий зміст:
Наведено узагальнені результати багаторічних досліджень в області післязбиральної обробки насіння гірчиці продовольчого призначення, зокрема їх властивостей, характеристик, режимів очищення, активного вентилювання, сушіння та зберігання.
Для фахівців в області післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна».
Дану книгу:
— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.
Інформаційні ресурси
Политематические
- Библиографическая база данных (WorldCat)
- Международная база данных научных журналов (ResearchBib)
- Международная реферативная научно-техническая база данных (INSPEC)
- Украинская общегосударственная реферативная база данных
- Европейская база данных научных публикаций (BASE)
- База данных образовательной и научной литературы (DRJI)
- Труды национальной академии наук США (PNAS USA)
- База данных полнотекстовых научных статей (ScienceDirect)
- Правительственный научный портал США (Science.gov)
- Научно-образовательная социальная сеть (Socionet)
Сельскохозяйственные
- Всемирная база данных о сельскохозяйственной науке и технике (AGRIS)
- Международная база сельскохозяйственных и биологических книг и журналов (InTech)
- Электронная библиотека журналов при библиотеке университета Регенсбурга
- Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НАН Украины
Химические
- База патентов СССР
- База Всемирной организации интеллектуальной собственности (WIPO)
- Интегрированная база ЕС, ВОИС (WIPO) и ВГВР (OHIM)
- База Евразийской патентной организации (EAPO)
- База Европейской патентной организации (EPO)
- База данных патентов португалоязычных стран (Ангола, Бразилия, Гвинея-Бисау, Кабо-Верде, Мозамбик, Португалия, Сан-Томе и Принсипи, Тимор-Лешти)
Открытые
Популярные
- National Geographic
- Вокруг Света
- Science
- Popular Science
- Popular Mechanics
- Популярная механика
- Discover
- Дискавери
- Scientific American
Профильные
- Food Science Package
- Food Analytical Methods
- Food Control
- Food Microbiology
- Food and Chemical Toxicology
- Food and Bioproducts Processing
- Food and Bioprocess Technology
- Food Security
- Agricultural Systems
- Agriculture and Natural Resources
- Agricultural Sciences in China
- International Journal of Food Contamination
- Plant Foods for Human Nutrition
- European Food Research and Technology
- Grass and Forage Science
- Journal of Agricultural Economics
- Cogent Food & Agriculture
Энциклопедии
- Википедия
- Академик
- WikiZnanie
- Кругосвет
- Кирилла и Мефодия
- Practical Science
- Рубикон
- Britannica Online
- HighBeam Encyclopedia
- Энциклопедия Дидро и Даламбера
Толковые и грамматические словари
Переводчики
- Google Переводчик
- Яндекс Переводчик
- ABBYY Lingvo live
- Онлайн переводчики от PROMT
- Онлайн переводчик Pragma 6
- Online.ua
- Webtran.ru
- Babylon
- Microsoft Translator
- Національний онлайн перекладач
Словари для перевода
Толковые словари Английского