08 вересня 2020 р. о 14.00 год
в аудиторії Б-327
відбудеться
Круглий стіл “УКРАЇНСЬКЕ ЗЕРНО: ЯКІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”
Програма:
- Знайомство з учасниками круглого стола
- Вступне слово Декана факультету Технології зерна і зернового бізнесу к.т.н., доц. Соц С.М.
- Слово завідувачам кафедр:
-Технології зберігання зерна д.т.н., проф. Станкевич Г.М.
– Управління бізнесом д.е.н., проф. Басюркіна Н.Й.
- Доповідь «Особливості врожаю 2020: пшениця, ячмінь, ріпак»
Департамент агропромислового комплексу,
менеджер за технічних та претензійним питань Компанія СЖС
Олег Онищенко.
- Доповідь «Особливості та перспективи ринка зерна України»
к.т.н., доцент кафедри Технології зберігання зерна,
науковий керівник науково-дослідної лабораторії
“Оцінки якості зерна та хлібопродуктів”
Алла Василівна Борта
*Для дотриманням карантинних вимог участь у круглому столі тільки за попередньою регістрацією.
Організатори: Факультет Технології зерна і зернового бізнесу
Кафедра Технології зберігання зерна
Кафедра Управління бізнесом