Одесская национальная академия пищевых технологий
ул. Канатная, 112, г. Одесса, Украина, 65039
ул. Дворянская, 1/3, г. Одесса, Украина, 65082
Приемная ректора: +38 (048) 725-32-84
e-mail: postmaster@onaft.edu.ua
Приемная комиссия: +38 (048) 712-40-88;
(048) 722-80-99; (048) 718-97-09
e-mail: abiturient@onaft.edu.ua

Кафедра Технологии хранения зерна
ул. Канатная, 112, г. Одесса, Украина, 65039
Кабинеты:
Д-202 — +38 (048) 712-42-96, внутренний: 15-96;
Б-203 — +38 (048) 712-42-96, внутренний: 12-81;
Б-213 — +38 (048) 712-41-58, внутренний: 11-58.
e-mail: grain_storage_technology@ukr.net

Кафедра

Технології зберігання зерна

Одеська
Національна
Академія
Харчових
Технологій

«Каждый великий успех науки имеет своим
истоком великую дерзость воображения.»

Джон Дьюи

«Люди, подобно пулям, чем лучше
обработаны, тем дальше летят.»

Жан Поль

Кафедра

Технологии хранения зерна

Одесская
Национальная
Академия
Пищевых
Технологий

«Есть лишь один бог — знание,
и лишь один порок — невежество.»

Сократ

«Главное в этом мире не то, где мы стоим,
а то, в каком направлении движемся.»

Оливер Уэнделл Холмс

Department of

Grain storage technology

Odessa
National
Academy
of Food
Technologies

«Знание бывает двух видов.
Мы либо знаем предмет сами,
либо знаем, где можно найти
о нем сведения.»

Сэмюэл Джонсон

«Гениальные идеи приходят тем,
кто заслужил их упорным трудом.»

В.И. Вернадский

Наукова література

Наукова література написана співробітниками кафедри Технології зберіганні зерна в різні періоди часу, у тому числі, і в співавторстві з іншими фахівцями.

Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці

Станкевич Г.М., Бабков А.В. Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці: Монографія. / Г.М. Станкевич, А.В. Бабков. – Херсон: Видавець Гринь Д.С., 2015. – 268 с.
ISBN 978-966-930-051-5

Книга опублікована на: українській мові.

Короткий зміст:

Наведено характеристику озону, озоно-повітряних сумішей і способів їх отримання. Розглянуто вплив озоно-повітряних сумішей на санітарно-гігієнічний стан, безпеку зернових мас і біохімічні властивості зерна пшениці. Описано розроблені технологічні режими і озоногенеруюче обладнання для поліпшення санітарно-гігієнічного стану зернових мас при зберіганні, для детоксикації та поліпшення якості зерна пшениці, забрудненого метаболітами пліснявих грибів і пошкодженого клопом-черепашкою, для підвищення харчової цінності зерна пшениці і хлібопекарських властивостей виробленого з нього борошна.

Для фахівців в області післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна»

Дану книгу:

— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.

— в електронному вигляді, можна завантажити тут. (формат: pdf; об‘єм інформації: 14,1 Mb)

Післязбиральна обробка та зберігання насіння гірчиці

Станкевич Г.М. та ін. Післязбиральна обробка та зберігання насіння гірчиці: Монографія. / Г.М. Станкевич, Л.К. Овсянникова, В.О. Черній. — Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2015. — 134 с. ISBN 978-617-7215-39-3.

Книга опублікована на: українській мові.

Короткий зміст:

Наведено узагальнені результати багаторічних досліджень в області післязбиральної обробки насіння гірчиці продовольчого призначення, зокрема їх властивостей, характеристик, режимів очищення, активного вентилювання, сушіння та зберігання.

Для фахівців в області післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна».

Дану книгу:

— у друкованому вигляді, можна знайти в Науково-технічній бібліотеці ОНАХТ.

Інформаційні ресурси

Политематические

Сельскохозяйственные

Химические

Розкажи про нас своїм друзям!
Обери свою мережу
: